Evenimente

Principalele mese si ospete romanesti, ceremoniale si sarbatori, se reazema pe o structura anuala fixa. Ciclul incepe iarna prin festinul destinat sarbatorilor de Craciun, Anul Nou (Craciunul mic), Sfantul Vasile, Boboteaza, Sfantul Ioan, revine apoi în forta, primavara, cu complexul sarbatorilor de Paste-Sfantul Gheorghe si continua vara, cu Sfanta Maria Mare.

Un alt ciclu definit si marcat prin mese comune este cel al vietii – nasterea, nunta, plecarea din aceasta viata! La fiecare dintre ele, fie ca sunt momente de bucurie – cununia, nunta, botezul, taierea motului sau ruperea turtei, aniversari si petrecerile de familie fie de intristare si pomenire a celor plecati din aceasta lume, asa cum sunt parastasele, romanul gaseste prilej sa se adune in jurul unei mese.

De 40 de ani Carciuma Nicoresti a vegheat discret bucuria nasterilor iar sub arcusul lautarilor s-au celebrat nunti. Si nu de putine ori prietenii nostri si-au dorit ca dupa disparitia lor bucatele Nicorestiului sa le desfete prietenii si rudele la praznicele si parastasele cele mari.

Daca vrei sa te simti mai bine decat acasa, te asteptam cu drag! Nu suntem ca la casele boieresti, cu fason si tinuta! Gatim pentru voi ce va doreste sufletul, intr-un fel taranesc autentic, cu ce gasim prin ferma noastra, nu departe de Bucuresti!

Asa ca pentru orice sindrofii sau parastase de pana la 70 de prieteni unul dintre saloanele Nicorestiului e alegerea potrivita! Ne auzim la 0724290550 pentru orice detalii!”

Detalii

Data: Ora: Numar de persoane:

Pentru mesele mai mari de 10 persoane (inclusiv) si pentru mesele rezervate mai mari de 8 persoane (inclusiv) se percepe un comision de 10% din valoarea notei de plata

Prenume:
Nume:
E-mail:
Telefon:
Rezervare la:

Observatii

Confirm trimiterea acestei rezervari.