De cand se stie, pentru romani, Craciunul a fost o sarbatoare de familie. Cand stateam toti in jurul mesei, iar bunicul ne povestea intamplari din tinerete, din armata sau cine stie ce peripetii. Pe vremea lui lucrurile erau altfel, timpul parca trecea mai agale, iar totul „avea mai mult gust”. In timp ce el vorbea si ne tinea ocupati cat sa uitam de foame, bunica, asa cum stia ea mai bine, ne pregatea cate si mai cate bunatati, sa ne sature si sa ne rasfete pe toti pofticiosii.

Aceste vremuri au trecut, timpurile noi si agitate au venit peste noi intr-un oras atat de aglomerat, toate amintirile par acum departe de a se fi intamplat vreodata. Insa, de atunci, cel mai mult ne lipseste mancarea, adevaratul gust romanesc si traditional. Mancarea noastra, vrand-nevrand, a fost acoperita de celelalte „delicatese” importate de prin alte bucatarii mai „sofisticate”. Putini mai sunt cei care mananca romaneste, iar si mai putini cei care mai au timp sa gateasca romaneste.

Astfel, pentru cei care va doriti un Craciun traditional, in casa la caldura, cu o cana de vin fiert in mana, iar pe masa sa fie numai bunatati, noi gatim pentru voi masa de Craciun la Nicoresti. Gatim traditional, cu cea mai mare grija si, pe deasupra, adaugam un ingredient special: dragostea pentru gastronomia romaneasca.

De pe masa nu va vor lipsi de sarbatori toba, soriciul, sarmalele ori fripturica de porc. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa comandati la 0724290550, iar noi gatim pentru voi masa de Craciun, iar voi trebuie doar sa veniti sa luati preparatele de la Nicoresti si sa pregatiti farfuriile acasa. Facem asta pentru ca stim cat este de important timpul in ziua de astazi si, oricat ne-am dori sa putem gati acasa masa de Craciun, mereu intervine altceva.

Pentru toti aceia care doriti sa aveti un Craciun linistit, alaturi de familie, iar bucatele traditionale sa nu lipseasca, insa nu aveti suficienta vreme de pierdut in bucatarie, va asteptam sa comandati masa de Craciun la Nicoresti.