Pastele este sarbatoarea cand toti se aduna acasa, sositi de unde i-a dus drumul si stau impreuna cu ai lor in jurul mesei, la un pahar de vorba si-o mancare aleasa, caci ce este mai important decat sa stai impreuna cu familia de sarbatori?

Tocmai pentru ca stim ca nimic nu poate fi mai frumos de atat, vrem sa iti oferim timp de petrecut cu cei dragi. Pentru tine, la Nicoresti, gatim masa de Paste, astfel ca poti avea preparatele tale preferate, dar poti avea si suficienta vreme de taclale si nu de stat in bucatarie toata ziua.

Asa ca noi bagam la cuptor carnea de miel, dupa ce o desprindem de pe oase si-i presaram mirodenii. Fierbem borsul facut dupa reteta noastra speciala si pregatim drobul, dar nu inainte de a da gata cel mai bun stufat de miel pe care l-am gustat in ultima vreme.

Astfel, pentru cei care va doriti un Paste cu mancare traditionala, dar timpul nu mai este prietenul vostru in ultima perioada, noi gatim masa de Paste pentru voi. Avem cea mai mare grija si nu uitam niciodata de dragoste, care, am spus-o si o s-o spunem mereu: este ingredientul nostru special!

Tot ceea ce trebuie tu sa faci este doar sa pui mana pe telefon, sa apelezi 0724290550 si sa spui ce-ti pofteste inima, iar apoi sa vii la restaurant sa-ti iei preparatele. Noi gatim masa de Paste pentru tine, tu te bucuri de o sarbatoare reusita in familie. Ce poate fi mai frumos de atat?

Asadar, dragi gurmanzi, suntem bucurosi ca putem sa gatim masa de Paste pentru voi si sa va oferim ragazul atat de asteptat si atat de meritat!