Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe: cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate; crustacee si produse derivate; oua si produse derivate; peste si produse derivate; arahide si produse derivate; soia si produse derivate; lapte si produse derivate (inclusiv lactoza); fructe cu coaja, adica migdale (amydalus communis L.), alune de padure (corylus avellana), nuci (iuglas regia),
anacarde (anacardium occidentale), nuci pecan(caraya illinoiesis (wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (bertholletia excelsa), fistic (pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate; telina si produse derivate; mustar si produse derivate; seminte de susan si produse derivate; dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru; Lupin si produse derivate; moluste si produse derivate.

In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare.