meniu

mizilicuri

Gustarea Gradinarului Indragostit
(salata de vinete, zacusca, fasole facaluita, ardei copti, ceapa, rosii)

20 LEI

Creier macelaresc “nestiutor” cu cartofi prajiti ca la Paris

16 LEI

Jumari afrodisiace

12 LEI

Icre de crapustean

9 LEI

Pate de casa din ficatei si carne de pui

12 LEI

desfatari

Pulpa de rata confiata nestatornica pe varza tiganeasca

29,5 LEI

Pastrama de pui scolit, pritocita in usturoi

17,5 LEI

Puisor tanar de la ferma noastra la cuptor cu sos de mujdei si maioneza

31 LEI

Fudulii mari de curcan trase la tigaie

28 LEI

Adunatura de organe trase la tigaie in vin alb si mujdei de usturoi

32 LEI

Ciolan de porc cu iahnie de fasole

32,5 LEI

Carne de godac la garnita cu carofi prajiti in untura

37 LEI

Pastrama de berbecut june cu mamaliguta

20 LEI

Maduvioare si momite de vita in sos de vin alb

25,5 LEI

Mititel de scoala generala

4 LEI

Muschi de vita tanara si puternica la gratar cu sos de lamaie si unt

39,5 LEI

Sarmalute “descantate” in foi de varza acra cu mamaliguta

18 LEI

Pastrav la gratar cu sos remoulade si garnitura de cartofi natur

33,5 LEI

Saramura de crap de Dunare “Zaraza” cu mamaliguta

27,5 LEI

insotitoare

Barabule prajite, batusite, fierte cu unt sau la cuptor, varza acra trasa la ceaun de-i zice “tiganeasca”, pilaf de la sarbi, iahnie de fasole, legume la gratar sau ciuperci sote

7 LEI

ajutoare

Muraturi – castraveti, gogosari, dovlecei, gogonele

7 LEI

Salata de ardei copt

8 LEI

Salata de vara (rosii si castraveti)

7 LEI

Salata de varza acra sau dulce

6,5 LEI

 

delicatesuri

Clatite romanesti umplute cu branza si stafide

9 LEI

Papanasi cu dulceturi si smantana

15,5 LEI

Lapte de pasare “Elena Lupescu”

8,5 LEI

Crema de zahar ars sau “crème brulee”, cum ar zice frantuzul

10 LEI

Placinte proaspat scoase din cuptor, cu ce a gasit tanti Maria prin camara

10 LEI

…sau o cafeluta turceasca de la coana Mita…

6,5 LEI