De 40 de ani am ramas pe baricadele gastronomiei romanesti si am luptat ca gustul autentic sa nu se piarda odata cu trecerea timpului. Am tinut steagul sus pentru gurmanzii care inca mai apreciaza gustul bucatelor preparate „ca la mama acasa” (si sunt destul de multi), dar si pentru cei care ne mai viziteaza din cand in cand, dorind in meniul zilei „altceva” si nu doar pastele sofisticate ale italienilor ori branza nobila a francezilor, asortata cu cine stie ce vin de Bordeaux.

Toti cei care au ajuns pe Toamnei 13 au aflat ca Nicoresti este despre mancare, despre savoare si despre loialitate fata de gustul autentic romanesc, iar loiali ne-au ramas si ei, aceia care apreciaza toate acestea. Si tocmai pentru acestia ne-am gandit sa venim mai aproape, pentru ca stim ca timpul nu ne mai este cel mai bun prieten in ziua de azi, cand totul se desfasoara intr-o graba aparte, in special in agitatul nostru drag Bucuresti.

La Nicoresti poti comanda Meniul Zilei, o solutie mult mai simpla de a-ti alege pranzul, dar si mult mai avantajoasa. Si ai o lista bogata din care poti alege oricare fel intai si oricare fel doi, ca daca ti-o veni pofta de jumari si spanac cu ou, de ficatei de pui si mamaliguta cu branza si smantana ori oi vrea sa incerci ciorba Nicoresti pe care s-o asortezi cu un bulz ciobanesc facut cu branza de burduf „de-a noastra”, nu cumparata de oriunde sa poti si sa stii inca de la inceput cate parale face.

Avem de toate pentru toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Pretul este unul singur pentru orice combinatie ai alege, asta pentru a-ti fi mult mai usor sa asortezi orice-ti pofteste inima. 25 de lei pentru numeroase combinatii de „gateli” alese pe spranceana si scoase in fata, la vezeala, iar la pranzul al mare, cand te-o vizita foamea sa ai unde sa te adapostesti si sa mananci cu pofta, pe saturate si sa te intorci mereu, acolo unde iti prieste.

Asadar, ca sa n-o mai lungim, ca la toti ni s-a facut foame, va asteptam de luni pana vineri, intre orele 12.30 si 15.30 la Meniul Zilei sa mancam si sa ne saturam si, mai ales, sa ne bucuram de gustul autentic romanesc! Pofta buna, gurmanzilor!